Wandafwerking

Bij De Vos en dochters Schilderwerken begrijpen wij dat de uitstraling van uw interieur niet alleen afhangt van kleuren, maar ook van de texturen en afwerkingen op uw muren. Zie hieronder enkele van onze wandafwerking projecten!

Ketelweg Ketelhaven project

Wandafwerking door De Vos en dochters Schilderwerken

Ontdek een veelzijdige benadering van vakmanschap bij De Vos en dochters Schilderwerken, waar wij als schildersbedrijf niet alleen uitblinken in binnen- en buitenschilderwerk, maar ook gespecialiseerd zijn in wandafwerking.

Bekijk onze realisaties en ontdek waarom De Vos en dochters Schilderwerken de voorkeurspartner is voor projecten in de regio Flevoland en omstreken. Elk project vertelt het verhaal van ons vakmanschap en de zorg waarmee wij uw visie tot leven brengen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Wij garanderen topkwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, ondersteund door het gerenommeerde merk Sikkens. Onze vakmensen zijn continu bijgeschoold, waardoor wij de modernste technieken en vaardigheden toepassen op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie. Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven, met behulp van temperatuur instelbare spuitapparatuur voor een verbluffend eindresultaat.

Regenboog met daar onder de tekst "De Vos en dochters Schilderwerken"

Copyright © 2023

Scroll naar boven