Over ons

Welkom bij De Vos & dochters Schilderwerken, waar vakmanschap en passie voor kleur samenkomen.

Lees meer over ons: wie we zijn, waar we voor staan en waarom wij uw vertrouwde partner zijn voor hoogwaardig schilderwerk in Flevoland en omstreken.

Over ons | De Vos Schilderwerken Flevoland

Welkom bij De Vos Schilderwerken, het toonaangevende schildersbedrijf in de regio Flevoland en omstreken. Als een klein maar gerenommeerd bedrijf zijn wij gespecialiseerd in vakmanschap, onderstreept door diverse erkenningsregelingen en het zijn van een Savantis erkend leerbedrijf.

Bij De Vos Schilderwerken beschouwen we buitenschilderwerk niet als cosmetische camouflage, maar als een absolute noodzaak. Onze aanpak omvat een combinatie van hoogwaardige materialen en onberispelijk vakmanschap, wat resulteert in duurzaamheid en een esthetisch verbluffend eindresultaat.

Wij begrijpen dat de levensduur van buitenschilderwerk sterk afhankelijk is van de kwaliteit van het binnenschilderwerk. In onze visie is een massief stuk hout geen gescheiden 'binnen' of 'buiten' deel, maar een integraal geheel dat onze aandacht en expertise vereist. Onze vakkundige benadering van zowel binnen- als buitenschilderwerk garandeert een langdurige bescherming en een verfraaiing van elk oppervlak.

Bij De Vos Schilderwerken staat veiligheid voorop, vooral bij het werken op hoogte. Onze schilders zijn goed getraind in het juiste gebruik van klimmateriaal, waardoor wij met vertrouwen en precisie projecten van elke omvang aankunnen.

Selfie foto van schilder de Vos

Vakkundig Schilderwerk en Kleuradvies

Wij staan garant voor kwaliteit en maken gebruik van de allerbeste materialen, ondersteund door het topmerk Sikkens.

Bij De Vos Schilderwerken streven we ernaar onze expertise voortdurend te verfijnen. Daarom worden onze vakmensen regelmatig bijgeschoold in het toepassen van de modernste technieken en vaardigheden. Ons dienstenaanbod omvat niet alleen schilderwerk, maar we excelleren ook in behang- en glasvlieswerk, evenals plafondrenovatie.

Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven. Wij spuiten onder lage druk met een hoog volume aan verf, hiermee krijgt u garandeert een verbluffend eindresultaat.

Bij De Vos Schilderwerken begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleur een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij u graag ons deskundige kleuradvies aan. Met ruime ervaring en oog voor de laatste trends, nemen we uw woonstijl, interieurindeling en lichtinval in overweging. Samen creëren we een kleurenpalet dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en de ambiance van uw ruimte.

Inspiratie voor kleuren in uw interieur is hier te vinden. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u helpen een kleurenpalet te creëren dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en de sfeer van uw leefruimte.

Duurzaam binnen en buiten schilderwerk begint met een goede voorbereiding

  • Grondige en nauwgezette inspectie

  • Duidelijke offerte

  • Kwalitatief en goed schilderwerk

  • Zorgeloze uitvoering

  • Kwaliteitsgarantie

Scroll naar boven