fbpx

De Vos schilderwerken is een klein maar gerenommeerd schildersbedrijf in de regio Flevoland en omstreken. Wij zijn een schildersbedrijf pur-sang, in het bezit van diverse erkenningsregelingen en tevens een Savantis erkent leerbedrijf.

Vakkundig buitenschilderwerk is geen cosmetische camouflage maar pure noodzaak. Dat vraagt om een combinatie van hoogwaardige materialen en onberispelijk vakwerk.
De duurzaamheid van buitenschilderwerk wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van het binnen schilderwerk, een massief stuk hout kent geen “binnen of buiten deel”, maar is een geheel.
Ook het veilig werken op hoogte en de juiste inzet van klimmateriaal is een deel van ons vakgebied.

Duurzaam binnen en buiten schilderwerk begint met een goede voorbereiding;20160914_115711

• Grondige en nauwgezette inspectie

• Duidelijke offerte

• Kwalitatief en goed schilderwerk

• Zorgeloze uitvoering

• Kwaliteitsgarantie

Om kwaliteit te waarborgen gebruiken wij de beste materialen en worden wij ondersteund door het topmerk Sikkens.

Ook worden wij continu bijgeschoold in het toepassen van de modernste technieken en vaardigheden. Naast schilderwerk zijn wij sterk in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie.
Vanzelfsprekend gebruiken wij voor het binnen schilderwerk de nieuwste generatie watergedragen verven en zijn wij in het bezit van temperatuur instelbare spuit apparatuur voor een verbluffend eind resultaat.

Het kiezen van een kleur kan best lastig zijn, wij helpen u graag met een kleuradvies.
Wij hebben daar voldoende ervaring mee en kennen de laatste trends, daarbij kijken we naar uw woonstijl, indeling van uw interieur en lichtinval.
Inspiratie voor kleur in uw interieur vindt u onder andere op www.kleurinspiratie.nl