Renovlies en glasvezelbehang

Renovlies behang

Renovlies behang is een populaire keuze voor veel interieurs vanwege zijn naadloze uitstraling en duurzaamheid. In tegenstelling tot traditioneel behang heeft renovlies geen patroon, maar creëert het een subtiel wolkeneffect, waardoor het bijna onzichtbaar lijkt wanneer het correct wordt aangebracht zonder spanning.

Een groot voordeel van renovlies behang is dat het krimpscheuren in de muren verbergt, in tegenstelling tot gestucte muren. Dit maakt het ideaal voor nieuwbouw, renovatieprojecten en oudere huizen met muurdefecten.

Wij gebruiken voorgelijmd renovlies behang dat door een waterbak gaat om de lijm te activeren en vervolgens direct op de muur wordt aangebracht. Dit zorgt voor een gelijkmatige lijmverspreiding en een uitstekend eindresultaat.

Na installatie kan renovlies behang worden afgewerkt met elke gewenste kleur en type latexverf, waardoor u volledige vrijheid heeft in het creëren van uw gewenste uitstraling.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is ook een veelzijdige optie, vooral bekend om zijn sterkte en beschermende eigenschappen, vaak gebruikt in zorginstellingen. Voor woningen zijn er talloze varianten beschikbaar, met verschillende weefpatronen, designs en kleurenpaletten.

Voor een optimaal resultaat is het essentieel dat de ondergrond glad en gelijkmatig is. Eventuele oneffenheden zullen na installatie zichtbaar zijn, dus wij zorgen altijd voor nauwkeurig voorbereidend werk.

Onze service omvat ook het verwijderen en vervangen van plinten, waardoor een naadloze overgang ontstaat van plafond tot vloer. Na het aanbrengen van het behang plaatsen we de plinten terug en kitten deze netjes af, waardoor een perfect afgewerkt geheel ontstaat.

Renovlies- en glasvezelbehang bij De Vos Schilderwerken

Op zoek naar hoogwaardige renovlies- en glasvezelbehangoplossingen? Bij De Vos Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatieprojecten of herstelwerkzaamheden, wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Waarom kiezen voor ons?

Wij garanderen topkwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, ondersteund door het gerenommeerde merk Sikkens. Onze vakmensen zijn continu bijgeschoold, waardoor wij de modernste technieken en vaardigheden toepassen op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie. Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven. Onze techniek omvat spuiten onder lage druk met een hoog volume aan verf voor een verbluffend eindresultaat.

Scroll naar boven