Spuitwerk

Ontdek de voordelen van professioneel spuitwerk voor een vlekkeloze en gelijkmatige verfapplicatie. Met geavanceerde spuitmachines en expertise bieden wij hoogwaardige oplossingen voor al uw schilderbehoeften.

Schilder De Vos spuit plafond grijs
Schilder De Vos spuit plafond grijs

Professioneel latex spuiten voor een perfect resultaat

Bij ons beschikken we over een scala aan professionele spuitmachines die perfect zijn afgestemd op uw schilderbehoeften. Het juiste type machine wordt zorgvuldig gekozen, afhankelijk van de hoeveelheid verf of latex die moet worden gespoten en de mate van spuitnevel die elke machine produceert.

Onze machines werken allemaal onder lage druk, wat zorgt voor een efficiënte verwerking van grote hoeveelheden product. Het meest bekende gebruik van deze machines is het spuiten van latex op binnenoppervlakken, zoals plafonds en wanden, waardoor een bijzonder strak en gelijkmatig eindresultaat wordt verkregen. Voor optimale resultaten dient de ruimte volledig leeg te zijn.

Tegenwoordig kunnen we zelfs buitenoppervlakken, zoals daklijsten en boeidelen, probleemloos spuiten dankzij onze draagbare machines die worden gevoed door accu's. Dit biedt ongekende flexibiliteit en maakt het mogelijk om in één bewerking voldoende laagdikte aan te brengen voor een duurzaam resultaat, wat met traditionele methoden zoals kwasten of rollen moeilijker te bereiken is.

Hoewel latex spuiten veel voordelen biedt, begrijpen we dat niet alle situaties geschikt zijn hiervoor. Tijdens de werkopname bespreken we daarom graag met u de verschillende mogelijkheden, zodat we uw wensen nauwkeurig kunnen afstemmen op de beste oplos

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Wij garanderen topkwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, ondersteund door het gerenommeerde merk Sikkens. Onze vakmensen zijn continu bijgeschoold, waardoor wij de modernste technieken en vaardigheden toepassen op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie. Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven, met behulp van temperatuur instelbare spuitapparatuur voor een verbluffend eindresultaat. 

Scroll naar boven