Onze projecten

Met trots presenteren wij ons projecten overzicht, een visueel testament van onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek.

Verken de diversiteit van onze gerealiseerde diensten en laat u inspireren. Bij De Vos Schilderwerken brengen we kleur tot leven.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk schuurtje hout opnieuw gelakt en deur geverfd
Aanbouw huis met hout en deur geschilderd. donkerblauw
Schilder Flevoland heeft buitenschilderwerk geleverd en het hout van de bovenverdieping geverfd.
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Projecten opmaat interieur schilderwerk houtwerk op muur
Projecten opmaat interieur schilderwerk houtwerk kasten
Projecten opmaat interieur schilderwerk openhaard
Wandafwerking

Wandafwerking

Wandafwerking wit
Wandafwerking hoek van de wand
Wandafwerking strak wit

Portfolio De Vos & dochters Schilderwerken

Als toonaangevend schildersbedrijf in Flevoland hebben wij met trots een diverse portfolio opgebouwd, variërend van verfijnde interieurs tot indrukwekkende exterieurs. Onze projecten spreken voor zichzelf, waarbij wij als schildersbedrijf in Flevoland kleur en precisie tot leven brengen.

Bekijk onze indrukwekkende realisaties en ontdek waarom De Vos & Dochters Schilderwerken de voorkeurspartner is voor projecten in de regio Flevoland. Elk project vertelt het verhaal van ons vakmanschap en de zorg waarmee wij uw visie tot leven brengen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Wij garanderen topkwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, ondersteund door het gerenommeerde merk Sikkens. Onze vakmensen zijn continu bijgeschoold, waardoor wij de modernste technieken en vaardigheden toepassen op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie. Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven, met behulp van temperatuur instelbare spuitapparatuur voor een verbluffend eindresultaat.

Contact

info@devosschilderwerken.nl
Schierstins 19, 8226TL
Lelystad

Regenboog met daar onder de tekst "De Vos en dochters Schilderwerken"

Copyright © 2023

Scroll naar boven