Onze projecten

Verken de diversiteit van onze gerealiseerde diensten en laat u inspireren.
Bij De Vos Schilderwerken brengen we kleur tot leven.

Portfolio

Portfolio De Vos & dochters Schilderwerken

Als toonaangevend schildersbedrijf in Flevoland hebben wij met trots een diverse portfolio opgebouwd, variërend van verfijnde interieurs tot indrukwekkende exterieurs. Onze projecten spreken voor zichzelf, waarbij wij als schildersbedrijf in Flevoland kleur en precisie tot leven brengen.

Bekijk onze indrukwekkende realisaties en ontdek waarom De Vos & Dochters Schilderwerken de voorkeurspartner is voor projecten in de regio Flevoland. Elk project vertelt het verhaal van ons vakmanschap en de zorg waarmee wij uw visie tot leven brengen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Wij garanderen topkwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, ondersteund door het gerenommeerde merk Sikkens. Onze vakmensen zijn continu bijgeschoold, waardoor wij de modernste technieken en vaardigheden toepassen op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behang/glasvlieswerk en plafondrenovatie. Voor binnen schilderwerk maken wij gebruik van de nieuwste generatie watergedragen verven, met behulp van temperatuur instelbare spuitapparatuur voor een verbluffend eindresultaat.

Scroll naar boven